Kamarikouluttaa.fi on kauppakamarien ylläpitämä ammatilliseen ajankohtaiskoulutukseen keskittyvä blogi.

Kauppakamarijärjestön tehtävänä on tehdä työtä sen eteen, että yrityksillä on hyvät toimintaedellytykset ja mahdollisuus menestyä, olla kannattavia ja halutessaan kansainvälistyä. Yritysten hyvinvointi kun on koko suomalaisen yhteiskunnan etu. Kauppakamareihin kuuluu 19 000 suomalaista yritystä ja organisaatiota. Toiminnasta ja vaikkapa jäsenyydestä voi lukea lisää osoitteesta kauppakamari.fi.

Kauppakamari on siis yritysten ja ammattilaisten asialla. Tästä näkökulmasta ei ole mitenkään yllättävää, että ammattilaisten osaamisen ylläpito ja kehittäminen on yksi kauppakamarin sydämenasioista. Kauppakamari järjestää runsaasti koulutuksia ja muita tapahtumia sekä julkaisee ammattikirjoja ja verkkopalveluita. Myös tämä kamarikouluttaa.fi-blogi on osa kauppakamarin tarjontaa ammattilaisille.

Blogissa käsitellään työelämän ja lainsäädännön muutoksia ja niihin varautumista monista eri näkökulmista. Blogiin kirjoittavat kauppakamarin koulutusasioiden ja muun palvelutarjonnan vastuuhenkilöt sekä arvostetut kouluttajat, kirjailijat ja muut asiantuntijat itse. Toivomme myös lukijoilta ehdotuksia niin blogikirjoituksiksi kuin vaikkapa kauppakamarin koulutusten aiheiksikin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s