Kasvu ei tule yksin – hyödynnä ulkopuolista sparrausta

foto

Kauppakamari käynnistää uuden ryhmämentorointia hyödyntävän ohjelman, jossa tunnistetaan yrityksen kasvun rajoittimet ja haetaan niihin ratkaisut. Lue lisää ja hae mukaan pilottiin.

Mikä estää yritystä kasvamasta? Monesti se, että tuotetta tai palvelua työstetään liian pitkään omalla porukalla, eikä ideaa uskalleta altistaa asiakkaiden tai ulkopuolisten neuvonantajien kehitettäväksi. Joskus taas kunnianhimoa ei ole riittävästi ja rima asetetaan liian matalalle – tai toisaalta keskeisiä ongelmia ei havaita, kun markkinan lainalaisuuksia ei ole omin voimin tunnistettu.

Helsingin seudun kauppakamari on käynnistämässä uuden yrityksille suunnatun palvelun kasvun esteiden nujertamiseksi. Mukaan hyväksytyille yrityksille kiinnitetään 100 päivän ajaksi heidän haasteisiina perehtyneet, vahvan bisneskokemuksen omaavat mentorit. Kaikki viisaus ei kuitenkaan asu arvostetun mentorinkaan päässä, vaan osallistuvat yritykset työstävät asioita pienissä, luottamuksellisissa ryhmissä, joissa saman ongelman kanssa kamppailevat yritykset saavat vetoapua myös toisiltaan. Vaikuttavuuden takaavat tapaamisia seuraavat sparraushetket omassa organisaatiossa.

Kasvu 100 -pilottiin haetaan nyt yrityksiä

Kauppakamarin arvostetut koulutukset ovat jo brändi itsessään. Viisi vuotta sitten käynnistimme koulutusten rinnalle yritysjohdon luottamukselliset 10-20 henkilön vertaisryhmät, Klubit. Nyt olemme yritysten toiveiden mukaisesti tuomassa tarjontaamme myös mentorointia hyödyntävät kasvuohjelmat. Osallistuvat yritykset saavat

 1. mentorointia ja neuvoja alan kovimmilta osaajilta
 2. luottamuksellista sparrausta samassa tilanteessa olevilta yrityksiltä
 3. tehokkaan mallin työstää ja jalkauttaa asiat omassa organisaatiossa.

Haemme nyt yrityksiä mukaan syksyn 2017 Kasvu 100-pilottiohjelmaan. Haluaako yrityksesi ottaa seuraavan askeleen ja olla samalla mukana kehittämässä uutta, yhteiskunnallisestikin merkittävää yritysten kasvuohjelmaa? Nyt siihen on mahdollisuus. Jos kiinnostuit, soita tai laita meille Helsingin seudun kauppakamariin viestiä alla olevin yhteystiedoin.

– Antti-Pekka Hulkko

 

Milla Kajanne
Suunnittelija, Kasvu 100 -ohjelma
040 922 1303
milla.kajanne@chamber.fi

Antti-Pekka Hulkko
Palveluliiketoiminnan johtaja
antti-pekka.hulkko@chamber.fi
050 343 1574

2 kommenttia artikkeliin ”Kasvu ei tule yksin – hyödynnä ulkopuolista sparrausta

 1. Hei
  Kiitos kysymyksestä! Vastasin työsähköpostiisi. Jatketaan mielellään keskustelua.
  yst. terv.
  Milla Kajanne / Helsingin seudun kauppakamari

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s